Wing Bowl 15 staat bekend als “Philadelphia Against The World”. Tickets waren uitverkocht op de eerste dag van de verkoop. Wing Bowl 15 werd gepresenteerd door Philadelphia Park Casino. Pat Croce was dit jaar de Wing Bowl commissaris. Pat nam het roer over na het tragische verlies van WIP’s dierbare vriend Eric Gregg.

2008 – Wing Bowl XVIEdit

Aan het begin van Wing Bowl 16 voorspelde WIP Host, Angelo Cataldi, dat het de grootste Wing Bowl ooit zou worden. Met El Wingador die uit zijn pensioen komt om het op te nemen tegen de nummer één eter in de wereld, Joey Chestnut. Wing Bowl 16 had ook een verandering in de leveranciers van kippenvleugels, wat bijdroeg aan het verbrijzelen van de ongrijpbare 200 vleugels.

2009 – Wing Bowl XVIIEdit

In tegenstelling tot de afgelopen jaren waarin professionele eters mochten deelnemen, was Wing Bowl 17 op 30 januari 2009 in het Wachovia Center, een volledig amateur-eter evenement, waarbij eters uit de lokale buurten in en rond de regio Philadelphia werden gepromoot. Er zijn 25 eters in Wing Bowl 17, met Wing Bowl 8 kampioen “Tollman Joe” die deelneemt. Dit is de eerste keer dat Wing Bowl bedenker Al Morganti een speciale dispensatie gaf dat Tollman Joe geen eetstunt hoefde uit te voeren om in het Wing Bowl veld te staan, aangezien hij de enige amateur is geweest die Bill “El Wingador” Simmons heeft verslagen.

Jonathan “Super” Squibb uit Winslow Twp, NJ, pakte de Wing Bowl 17 titel van Wing Bowl Kampioen door 203 vleugels te eten.

2010 – Wing Bowl XVIIIEdit

Wing Bowl 18 vond plaats op 5 februari 2010. Jonathan Squibb eindigde met een totaal van 238 wings om zijn tweede Wing Bowl op rij te winnen. Squibb eindigde met 93 wings voorsprong op de tweede plaats en won een Ford F-150 truck en een kampioenschapsring als prijzen.

2011 – Wing Bowl XIXEdit

Jonathan Squibb won voor het derde opeenvolgende jaar met 255 vleugels om Wing Bowl 19 te winnen. Squibb’s totaal brak het record van 241 vleugels, gezet door Joey Chestnut tijdens Wing Bowl 16 (2008) en was één vleugel meer dan tweede man Bill “El Wingador” Simmons kon opeten. Squibb won 20.000 dollar in contanten en een 2011 Dodge Ram truck.

2012 – Wing Bowl XXEdit

Takeru Kobayashi vestigde een nieuw wedstrijdrecord door 337 vleugels te eten en Wing Bowl 20 te winnen. Kobayashi’s totaal was 82 wings meer dan het vorige wedstrijdrecord van Jonathan Squibb. Squibb brak ook zijn eigen record, maar eindigde op de tweede plaats met 271 wings. Kobayashi won 20.000 dollar in contanten en een kampioensring als prijzen.

2013 – Wing Bowl XXIEdit

Wing Bowl 21 werd gewonnen door James McDonald die een totaal van 287 vleugels at. McDonald eindigde vijf vleugels voor drievoudig kampioen Jonathan Squibb om $ 20.000 in contanten en een $ 7.500 kampioenschap diamanten ring te winnen.

2014 – Wing Bowl XXIIEdit

Molly Schuyler won Wing Bowl 22 door een totaal van 363 vleugels te eten. Schuylers totaal brak het vorige record van 337, gezet tijdens Wing Bowl 20 door Takeru Kobayashi. Patrick Bertoletti eindigde als tweede met 356 vleugeltjes. Schuyler ontving de hoofdprijs van 22.000 dollar voor haar overwinning.

2015 – Wing Bowl XXIIIEdit

De winnaar van Wing Bowl 23 was Patrick Bertoletti. Bertoletti at 444 wings om een nieuw Wing Bowl record te vestigen en eindigde vier wings voor titelverdedigster Molly Schuyler. Bertoletti ontving een Harley Davidson Fat Boy motorfiets, $ 10.000 in contanten, en een one-of-a-kind herdenkingsring voor het winnen.

2016 – Wing Bowl XXIVEdit

Molly Schuyler won Wing Bowl 24 met een totaal van 429 vleugels om 21 vleugels voor te eindigen op de tweede plaats finisher Patrick Bertoletti. Schuyler won een 2016 Harley Davidson Fat Boy motorfiets, $10.000 in cash, en een op maat gemaakte Wing Bowl 24 kampioensring als prijzen.

2017 – Wing Bowl XXVEdit

Bob “Notorious B.O.B.” Shoudt won Wing Bowl 25 met een telling van 409 vleugels om te eindigen voor David T. “Wings & Things” Brunelli met 23 vleugels. Beroemde gasten waren o.a. acteur/rapper, Coolio en voormalig prof-worstelaar, Ric Flair. Shoudt won $ 10.000 in contanten, een Hyundai Santa Fe, een ring en een medaille als prijzen.

2018 – Wing Bowl XXVIEdit

Molly Schuyler brak haar eigen vrouwelijke record en verorberde een evenement-record 501 vleugels om de titel te winnen. Ze ontving 5.000 dollar, een 2018 Hyundai Sonata, een ring en een medaille. “Wings & Things” werd 2e, 105 achter haar.